Al den tid jeg har haft mailadresse har jeg heddet snusketrold, så det var meget nærliggende og personligt for mig at butikken skulle hedde det.


Jeg kan godt lide at rejse, og har forelsket mig i Thailand, så de primære ting i butikken er importeret hjem derfra. Jeg gør meget ud af at vælge tingene, jeg tager med hjem, så det er lidt anderledes end det, man ellers kan få herhjemme.

Jeg har altid godt kunne lide at sy og nørde med kreative projekter. Så med tiden vil man også kunne finde mine egne designs.


Jeg elsker at tage billeder og finde det smukke i motivet og indramme det, og de fotografier er selvfølgelig også i min butik.


Jeg er 33 år gammel og har altid været mere praktisk og kreativ end boglig. Jeg føler derfor, jeg endelig har fundet min lille plads i verden. Jeg har passet børn siden jeg var 14 år – som barnepige, ung pige i huset, dagplejemor, samt i børnehaver og fritidshjem. Og de sidste 5 år har jeg arbejdet som servicemedarbejder/piccoline hvor min praktiske del virkelig passede godt ind.

 

Jeg håber i kan lide min side og mine varer. Glæder mig til at høre fra jer på mail

  BEKLÆDNING    ∣    ACCESSORIES    ∣    FOTOGRAFI    ∣   INDRETNING    ∣    OM SNUSKETROLD    ∣    VENNER    ∣    KONTAKT OG KØB